Forumi intelektual kombetar

une mendoj!

Forumi intelektual Kombetar

Ky forum lind si vullnet, dëshire e shpresë e një grupi intelektualësh atdhedashës për të kontribuar me mendimin e tyre rreth rrugëve që duhen ndjekur nga shqiptari i ri, i lire, kurajoz, i fortë, i zgjuar dhe krenar, gati për të marrë në dorë drejtimin e jetës së tij në trojet me të bukura e më të begata. Në trojet shqiptare,

PIKEPAMJE

Forumi Intelektual Kombëtar

Kontakt: kombforumi@gmail.com